Prins Bernhardlaan 34
1911 BB Akersloot
info@custerscoaching.nl
0251 797010
06 30468339
Slideshow Image 1 Slideshow Image 2 Slideshow Image 3 Slideshow Image 4 Slideshow Image 5

Praktische zaken

Werkwijze


U maakt een afspraak voor een intake. Wat u kunt verwachten wordt in dit eerste gesprek met u door genomen.

Ook is het gesprek bedoeld om een goed beeld te krijgen van u en uw wensen.

Tijdens dit gesprek besluit u om al dan niet verder te gaan met het traject. De lengte van het traject hangt af van wensen, problematiek en voortgang. Reken op een duur van een paar weken tot een paar maanden. Soms is één consult al genoeg, sommigen vinden het prettig om af en toe terug te komen.

Ik streef naar snelle resultaten. Als ik denk dat de problemen niet passen bij mijn aanpak dan kunt u verwachten dat ik u voorstel om te worden door verwezen.

Custerscoaching beschikt over een Privacyreglement en Algemene Voorwaarden. Deze kunt u inzien bij het aangaan van een overeenkomst.

Tarieven


De individuele gesprekken duren 1 uur en kosten €89,- per uur (incl. BTW). U krijgt een factuur achteraf via uw mail en kunt die ook zo overmaken.Vergoeding


De sessies worden niet vergoed door uw ziektekostenverzekeraar. In sommige gevallen kunt u de kosten van de belasting aftrekken.

Wachttijd of doorverwijzing?


U kunt een afspraak maken zonder doorverwijzing. Ik probeer het eerste gesprek binnen 10 dagen in te plannen.Afzeggen of afspraak verplaatsen


Mocht u de afspraak willen verplaatsen of afzeggen? Dit kan tot 48 uur voor de afspraak zonder kosten, daarna wordt het consult doorberekend.


Custers Coaching - Linked In   Stichting EFT Nederland   NFC

Webdesign and Development : iWebPro (C) Interactieve Web Producties