Prins Bernhardlaan 34
1911 BB Akersloot
info@custerscoaching.nl
0251 797010
06 30468339
Slideshow Image 1 Slideshow Image 2 Slideshow Image 3 Slideshow Image 4 Slideshow Image 5

Relatietherapie EFT

Je ben hier terecht gekomen omdat je twijfelt over je relatie. Je weet niet of jullie nog samen verder kunnen. Je voelt waarschijnlijk al een hele tijd dat het niet goed gaat tussen jullie. Je hebt al het een en ander geprobeerd, maar het heeft niets opgelost. Dat overkomt veel mensen. In het begin loopt een relatie "vanzelf", maar na verloop van tijd kan het gebeuren dat "de klad er in komt". Wat nu?


Je wilt een oplossing en liefst een snelle. Want zo'n moeilijke fase in je relatie maakt je ongelukkig.

Een op de drie huwelijken eindigt met een echtscheiding. Niemand gaat trouwen of samenwonen met de bedoeling om daar weer mee te stoppen.. Als jouw relatie niet meer loopt zoals jullie willen, dan is relatietherapie wellicht een optie. Als je kiest voor therapie dan kun je het beste kiezen voor de meest succesvolle en wetenschappelijk ontwikkelde methode die er wereldwijd bestaat. Die therapie is er en heet EFT (Emotionally Focused Therapy). Wat kun je verwachten? EFT is een methode die werkt. Er is veel onderzoek naar gedaan en het mooie is dat de behandeling zich echt al jaren bewijst. EFT streeft naar het herstel van de relatie. Mensen ontdekken dat EFT ervoor zorgt dat:

  • Partners open leren praten over gevoelens en verlangens
  • Partners 'oud zeer' kunnen oplossen
  • Partners in staat zijn om negatieve patronen te doorbreken
  • Partners herontdekken van elkaars positieve kanten
  • Het biedt nieuw perspectief

EFT is een warme en toegankelijke vorm van therapie. Het geeft cliŽnten hoop als blijkt dat de relatie niet zo slecht is, maar dat dit een patroon is waar de therapeut raad mee weet. Voor de therapeut is het prettig dat EFT een heel praktische vorm van therapie is.

EFT is gebaseerd op de hechtings- en systeemtheorieŽn. EFT maakt gebruik van interventies om hechtingsangsten en onbeantwoorde hechtingsbehoeftes te bereiken die oorzaak zijn van de relatieproblemen. Alle therapiestappen zijn standaard. Met het EFT-kader heb je een heldere kaart die je door de therapie leidt. En ook als blijkt dat jullie niet verder willen gaan met elkaar is EFT een goede keuze. De weg naar het besluit om te scheiden is meestal eenzaam. Er wordt wat afgetobd voordat het besluit valt. Als er eenmaal besloten is om te gaan scheiden komt er heel veel op je af: vragen, twijfels, de omgeving, de kinderen, het werk, inkomen enz. Mensen uit de directe omgeving zijn zo betrokken dat het moeilijk is om persoonlijke zaken met hen te bespreken.

Privť heb ik aan den lijve ondervonden wat het betekent om te scheiden, alleenstaand ouder te zijn en een samengesteld gezin te runnen. Deze ervaringen helpen me om me als therapeut in te leven.

De afgelopen jaren heb ik honderden mensen geholpen om weer verder te kunnen. Door mijn ervaring en de nieuwste kennis op mijn vakgebied kan ik in heel korte tijd precies dat aanbieden wat werkt! Door snel ingrijpen op de juiste manier, weet ik in heel korte tijd resultaat te boeken.

Geboren en getogen in Limburg werd ik door de liefde naar het noorden gedreven. Mijn leven veranderde radicaal. Ik heb mij een behoorlijke dosis Hollandse directheid eigen gemaakt. Mensen die bij mij komen waarderen mijn doortastendheid. Dat laat ik zien in mijn eigen onderneming, maar zeker ook in de coaching zelf. De combinatie met mijn zachte G maakt dat ik hen trefzeker maar behoedzaam leid door het proces van relatie- waarden hervinden.

Ik kan betrokken begeleiden, zonder oordeel. In deze periode moeten er vaak zeer belangrijke beslissingen genomen worden, terwijl er enorm veel emoties spelen. Gun jezelf hulp om zo evenwichtig mogelijk deze beslissingen te kunnen nemen. Zelf heb ik een scheiding meegemaakt, die goed en positief uitgepakt heeft. Ik weet dus wat er kan spelen, maar ben ook opgeleid om jullie te ondersteunen. Als je met behulp van EFT jullie relatie onder de loep genomen hebt zijn er twee mogelijkheden;

  • jullie relatie krijgt een kansrijke doorstart
  • jullie besluiten uit elkaar te gaan en doen dit zo goed en respectvol mogelijk

Bel me gerust om te overleggen of EFT wat voor jullie kan zijn.

06-30468339


Custers Coaching - Linked In   Stichting EFT Nederland   NFC

Webdesign and Development : iWebPro (C) Interactieve Web Producties